ТЪРСИМ ДОБРИ АЛПИНИСТИ за топлоизолация :) и предлагаме такава!

Търсим алпинисти за поставянето на топлоизолация на апартаменти в София през 2015 година

Здравейте, уважаеми алпинисти, занимаващи се с поставянето на топлоизолация!

Тази обява е лека закачка към Вас, но е и напълно сериозна. Отношението към Вас, Вашата работа и в не по-малка степен към клиентите ни носи цялата отговорност на 17-годишния опит на нашата фирма в поставянето на топлоизолации

Апартамент за топлоизолация

 

Търсим алпинисти за поставяне на качествена топлоизолация!

 

Алпинисти за поставяне на качествена топлоизолация!

Скъпи алпинисти, както знаете за един Ваш работен ден получавате между 60 и 150 лева. При нас традиционно заплащането е към горната граница. Но имаме изисквания – вижте ги най-долу.

Хубаво е, че не само Вие, уважаеми алпинисти, четете това. Виждат го и посетителите на сайта ни, търсейки обяви за алпинисти за топлоизолация. Важно е и двете страни да са наясно как стоят нещата с качествената, устояваща на годините топлоизолация.

Какви хора са 80% от алпинистите, полагащи топлоизолация в София и България като цяло?

„Пройдохи“ е добра дума. Разхождащите се по покривите на домовете Ви, уважаеми, клиенти, в голямата си част са хора, чиято дума не тежи, обещанията, поетите ангажименти не се спазват. Тези 80% се интересуват изключително от това да Ви вземат парите. Друго не ги вълнува особено. Няма скрупули. Много от тези „алпинисти за топлоизолация“ ще Ви излъжат с едничката цел да могат да си купят трева и да избягат максимално бързо от обекта, който са поели ангажимент да топлоизолират.

За повечето алпинисти, занимаващи се с топлоизолация, час на започване на работа, време на работа през деня са фрази без стойност.

За повечето алпинисти, поетият ангажимент за стойност на квадратен метър топлоизолация не значи нищо, те намират начин в хода на работата да изнудват, както работодателите си, така и клиентите. 

С нашите седемнадесет години опит и взаимодействие с тези 80% жалки подобия на хора, сме чували стотици пъти:

„Да, да, развали ни се колата…“, „Ох, едното момче е смъртно болно!“, „Счупих си кутрето.“, „Свърши ни бензина.“, „Да, да, идваме (и така пет часа)…“, „Гипсираха ми ръката посред нощ.“ Най-често – сигнал свободно.

Целта на това описание е да Ви дадем представа как се случват нещата в поставянето на топлоизолация от алпинисти. Работата се извършва от хора, не машини, и описаното е ценна информация за Вас. Няма положение, в което крайният резултат да не зависи от точно тези хора – алпинистите. Затова знайте – ниската надница на алпиниста, гарантирано значи рушаща се топлоизолация в съвсем кратки срокове – Вашата топлоизолация, за която сте отделили от залъка си. Със сигурност значи и много нерви за наша и Ваша сметка. За да запазим Вашите и нашите нерви, пари, достойнство, доверие, качество на крайния продукт, поставяме открито и пред Вас, и пред потенциалните кандидати алпинисти за топлоизолация изискванията си.

Изискваме от нашите алпинисти за топлоизолация следното:

  • Спазване на работното време: казва Ви се да се явите в 08:00 на обекта – там сте още в седем и петдесет.
  • Спазване на технологията за качествено поставяне на топлоизолация – компромиси по Ваше усмотрение са изключени. Следим стриктно и добрата работа се поощрява, лошата значи раздяла с Вас на мига, с неустойки.
  • Работа – качествена, чиста, достойна за уважение.
  • Възпитано, топло, усмихнато отношение към нашите клиенти – те са Вашият хляб и спокойствие.
  • Оборудване и екипировка – Вие сте от 20% отговорни, можещи и знаещи как момчета, пълната екипировка и оборудване са неделима част от Вас. Наясно сте, че и тук компромиси не може да има – качеството на топлоизолацията зависи пряко от това.

Какъв е нашият ангажимент към Вас, уважаеми отговорни алпинисти за топлоизолация?

Ние осигуряваме работата Ви и отличното заплащане, благодарение на доволните от нашата и Вашата работа клиенти. Цялото възнаграждение – в деня на предаването на всеки индивидуален обект.

Добре дошли в екипа на една от най-старите и опитни фирми за топлоизолация в София!

wpid-img_20140404_1800591-300x150[1]

* Разполагаме и със скеле 1000 квадратни метра. При желание от Ваша страна, уважаеми клиенти, и целесъобразност, можем да извършим полагането на топлоизолацията и от скеле.

С Уважение към всички достойни и качествени Хора!

 

 

About Строителна фирма

Качествено изпълнение на строителни услуги. Предлагаме: Щамповани бетони Топлоизолации Хидроизолации и други отговорни строителни дейности

Posted on май 20, 2015, in ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ, алпинисти за топлоизолация and tagged , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар